{gallery}2013{/gallery}Mátra Teljesítménytúrázója 2013 – elindult a nevezés

Minden Kedves Mátrát és teljesítménytúrát kedvelő Sporttársnak sikerekben és túrákban gazdag boldog Újesztendőt kívánunk! Igen 2013 Újra indul a mozgalom! Immáron 3. alkalommal rugaszkodunk neki az évnek, várva a túrákat az erdőt és a túrázók társaságát. …..

Mátra Teljesítménytúrázója 2013 – elindult a nevezés

Minden Kedves Mátrát és teljesítménytúrát kedvelő Sporttársnak sikerekben és túrákban gazdag boldog Újesztendőt kívánunk! 

 Igen 2013 Újra indul a mozgalom! Immáron 3. alkalommal rugaszkodunk neki az évnek, várva a túrákat az erdőt és a  túrázók társaságát. Az idei évben 17 túra lesz részese a mozgalomban, alább olvashatjátok ezek nevét és időpontját.Az idei évtől fontos változás, hogy a 2. és az 1. fokozat elérése meg lesz könnyítve a 12 év alattiak számára, valamint nem lesz csoportos nevezési lehetőség, mert eddig senki nem élt vele.

 Fontos, hogy mostantól lehet nevezni a mozgalomra a ttura.hu oldalon részletek a nevezés és igazolás menüpont alatt. Nevezni az oldalon való regisztrálás után lehet. (Ezt csak egyszer kell megtenni, míg a nevezést minden évben.)

 

 

Várunk mindenkit 2013. január 26-án a Téli Mátrán, az igazolólapokkal!

Addig is Jó túrázást és készülődést mindenkinek.