Kedves természetkedvelő túrázók, látogatók!

ebredo166Megújult a honlapunk, reméljük átláthatóbbá és könnyebben kezelhetővé vált, válik, mint az előző verzió, ezáltal hozzájárul, hogy könnyebben eligazodj túráink és programjaink között, melyek a természetbe és a szabadba csábítanak benneteket, hogy mozogjatok és kikapcsolódjatok!

Az első ilyen csábítást 2012. március 31-én indítjuk útjára immáron 22. alkalommal Ébredő természet néven. 

Ez egy vetélkedős gyalogtúra, melyen csapatok nevezhetnek óvodás korosztálytól felnőtt korosztályig!

Fontos változás, hogy idéntől lehet előnevezni honlapunkon, az előnevezés csak regisztráció után érhető el a főoldalról! Kérünk mindenkit, hogy lehetőségéhez mérten nevezzen a honlapon, ezáltal is csökken a várakozás időtartama a rajtban!

Szívesen látunk új érdeklődőket egyesületi tagjaink sorában, legyél tagunk, és részese lehetsz egyesületi túráinknak, valamint jelentős kedvezménnyel indulhatsz saját szervezésű túráinkon! Részletek az egyesületről a programterv és az eseménynaptár fül alatt találhatók.

Itt az év eleje, itt az adóbevallások időszaka! Kérjünk támogasd egyesületünk működését adód 1%-nak felajánlásával, hogy minél színvonalasabban meg tudjuk rendezni túráinkat, valamint tagjainknak és az érdeklődőknek is minél többet tudjunk nyújtani!

Kedvezményezett: Hérics TTSE

Adószámunk: 18582437-1-10

Jó időtöltést kívánunk honlapunkon, valamint a szabadban a túrákon!

Hérics TTSE vezetősége