Mátra Teljesítménytúrázója mozgalom

Kedves túrázók, ismerősök!

Hamarosan itt a március, lassan itt a tavasz, még ha a jövő hét végére nem is fog teljes pompájában ragyogni az erdő, de ettől függetlenül a Mátra teljesítménytúrázója mozgalom soron következő rendezői, a Kékes TE tagjai, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy március 10-én, a soron következő VIII. Mátrahegy túrát a lehető legjobb tudásuk szerint megszervezzék! A túrán 10, 20, 30 és 40km-es távok közül lehet választani.

Részletek itt: VIII. Mátrahegy Teljesítménytúra vagy a www.matrahegy.hu oldalon.

 Aki részt kíván venni a mozgalomban, annak nevezni kell, ezt elektronikus formában is meg kell tennie! Először regisztráció szükséges a honlapon, majd bejelenkezés után lesz elérhető a nevezési felület is!

Regisztráció

Nevezés

Kérünk mindenkit, aki részt kíván venni a mozgalomban, az tegye meg ezt minél hamarabb! Az igazolófüzetek átvételére és a nevezési díj befizetésére lehetőség nyílik a Mátrahegy túrán is!

 A következő mozgalomban érintett esemény a Magyarországi Forrástúrák a Mátrában lesz, mely március 31-én kerül megrendezésre 4 távon, sőt a túra másnapján is lesz egy Föl az ország legmagasabban foglalt forrásához! megmozdulás, ami nem része a mozgalomnak, de ha erre járunk érdemes részt venni rajta!

Részletek itt: Magyarországi Forrástúrák a Mátrában

 Továbbra is várjuk egyesületek és iskolák csoportos nevezését a mozgalomba!

Miért érdemes csoportosan nevezni?

A nevezési díjból 25% kedvezményt biztosítunk, valamint a mozgalom végén a legnagyobb létszámmal teljesítő csoportot külön díjazásban részesítjük!

Csoport nevezés itt.

 Kérünk, adód 1%-nak felajánlásával támogasd egyesületünk működését, hogy rendezvényeinket meg tudjuk szervezni! Ezáltal lehetőséget biztosítsunk tagjaink és a túráink iránt érdeklődőknek egy egészségesebb, mozgásban gazdag életmód kialakításában. Túráink során fokozott figyelmet szentelünk a természetünk és környezetünk védelmére, és igyekszünk erre nevelni minden környezetünkben lévőt!

Adószámunk: 18582437-1-10 (Kedvezményezett: Hérics TTSE)

 Ha szeretnél egy jó csapat tagja lenni, legyél egyesületi tagunk! Idei programjainkat itt találod.

 Egyesületi tagságról pedig itt olvashatsz.

 borito 2012_febA Hérics TTSE és az Over Magazin együttműködésének köszönhetően március 04-ig 40% kedvezménnyel rendelheted meg az Over Magazint! Így mindössze 2340 Ft-ért juthatsz hozzá a 2012-ben megjelenő 6 lapszámhoz (kéthavi lap, egy lapszám ára az újságárusoknál 790 Ft). Sőt, most jót is teszel a megrendeléssel, hiszen a befolyt díjak 20%-át jótékony célra fordítják. A támogatott egyesület asztmás kisgyerekek barlangi sportterápiáját végzi, tehát tényleg megérdemlik a segítséget. A 132 oldalas, prémium outdoor magazin témái: aktív utazás, hegymászás, téli sportok, futás, túrázás, evezés, bringázás, fitnesz. Itt tudod megrendelni a megjegyzés rovatba írd be: Hérics. Az Over Magazinról többet az overmagazin.com oldalon tudhatsz meg, ahol a februári lapszám cikkeiből is találsz ízelítőt.

Támogatóink

 


 

logomovil2

82160-gritex

 Nyerj a Mozgásvilág.hu oldalon napból készült túrabakancsot!

A Grisport túrabakancsok a világ "legzöldebb" barna bakancsai, amiből egy pár most a Tiéd lehet! Játssz most!